Ароматичні свічки – критерії вибору та правила використання

У сучасному світі мало хто використовує свічки просто для освітлення приміщення. Та й доступний для придбання асортимент свічок значно змінився. Тепер на прилавках магазинів представлена велика кількість декоративних і ароматичних свічок.

Багато громадян активно застосовують аромасвічки для створення затишної атмосфери в будинку чи квартирі. Вони насолоджуються чудовим ароматом парфуму, який додали у віск при створенні ароматичної свічки та милуються грою полум'я на гноті.

Красиві ароматичні свічки в камінні

Однак, незважаючи на все зростаючу популярність різних ароматоварів, далеко не всі жителі Харкова та багатьох інших міст України встигли познайомитися з подібною продукцією.

У даній статті ми розповімо всім, хто хоче долучитися до прекрасного світу ароматів, якими правилами варто керуватися при виборі свічки з приємним ароматом і як правильно її використовувати.

Що варто врахувати при виборі ароматичної свічки?

Перед тим як приступити до підбору аромату для дому слід ретельно продумати схему розміщення придбаних ароматичних свічок. Це допоможе уникнути покупки зайвих аромасвічок. Ця обставина особливо актуальна при покупці дорогих брендових свічок від італійських або англійських торгових марок.

Наступний етап вибору ароматичної свічки – вибір виробника. В Україні можна зустріти продукцію наступних брендів:

  • Acqua Delle Langhe;
  • Cote Noire;
  • Dr. Vranjes;
  • Greenleaf;
  • Star Lytes;
  • StoneGlow;
  • Ted Sparks.

Аромасвічки кожного з перерахованих виробників мають власний неповторний стиль. Ось, наприклад, ароматичні свічки Dr. Vranjes можуть похвалитися витонченістю форм та чудовим ароматом, а аромасвічки StoneGlow London порадують вас чудовим зовнішнім виглядом та незвичайним поєднанням запахів.

Вже визначились з брендом? Тоді настав час приступати до вибору відповідної моделі свічки, що приємно пахне. На цьому етапі варто врахувати:

  • розмір свічки;
  • форму;
  • текстуру;
  • колір виробу;
  • тривалість горіння.

Після цього приходить черга підбору аромату. Уважно вивчивши розшифровку запаху представлених парфумованих свічок, ви зможете підібрати аромат, що відповідає вашим уподобанням без будь-яких труднощів.

Корисні рекомендації щодо застосування аромасвічок

Ви все ж таки зважилися на покупку стильної та ароматної свічки? У такому випадку для отримання максимального задоволення від її використання вам варто дотримуватися кількох простих і зрозумілих правил:

  • При першому запалюванні приємно пахнучої свічки фахівці рекомендують «прогріти» віск, щоб він краще віддавав аромат. Для цього перше використання аромасвічки Ted Sparks має тривати приблизно годину. Надалі для повноцінної ароматизації середньої за розмірами кімнати за допомогою аромасвічки потрібно лише 15-20 хвилин.
  • Гасити свічку краще за все спеціальним аксесуаром. У більшості випадків це звичайний металевий ковпачок, яким накривають гніт і він гасне від нестачі кисню.
  • Коли частина воску розплавиться необхідно підрізати гніт. Це дозволить воску плавитися більш рівномірно. Крім того при зменшенні довжини гноту полум'я не буде сильно здійматися і аромасвічка буде довше радувати вас приємним запахом.
  • Зберігати ароматичні свічки потрібно лише у закритому вигляді. Додані у віск ефірні олії поступово випаровуються при вільному доступі кисню. Втім, багато виробників подбали про цю проблему і пропонують аромасвічки в скляних або металевих келихах з кришкою.

Купити аромасвічки від відомих англійських, американських та італійських брендів у Харкові з доставкою по Україні можна у нашому бутіку ароматів Scents. Великий вибір доступних позицій і демократичний цінник на всі товари дозволять вам підібрати відповідний аромат для дому і придбати його за цілком розумну ціну.

Вернуться к списку
Мы обрабатываем персональные данные (cookies, IP-адрес, местоположение), чтобы вам было удобнее пользоваться сайтом. Продолжая пользоваться сайтом, вы соглашаетесь на обработку персональных данных. Если вы не согласны - то вам следует покинуть сайт. В таком случае свяжитесь с нами любым удобным способом (телефон, email), мы поможем найти решение.
Подтверждаю
Добавлено в корзину
Scents.com.ua г. Харьков, ул. Отакара Яроша, д. 9А, оф. 33 +38 (099) 632-32-72 +38 (068) 541-42-77 [email protected]